Boter

0

De wonderen zijn de wereld nog niet uit… Johnny de Mol gaat trouwen! Wie had dat ooit gedacht?! De sympathieke rijkeluiszoon die meer vrouwen heeft versleten dan de Playboy Mansion kan herbergen, weet het zeker: Anouk is de ware! Moeder Willeke door het dolle, pappa John opgelucht, tante Linda apetrots, aanstaande bruid Anouk in extase… Kortom, vreugde alom in het Gooi! Laten we hopen dat Johnny het dit keer echt meent en zijn huwelijksplannen doorzet. Het zou toch treurig zijn als Anouk hetzelfde lot beschoren zou zijn als Johnny’s vorige verloofde, Shima Kaes. In 2015 sprong zij een gat in de lucht toen Johnny haar in een dolle bui ten huwelijk vroeg. Trots als een pauw liep Shima de dagen daarna door Amsterdam met een flonkerende verlovingsring om haar ranke vingertje. Ja hoor, ze had de zoon van mediamagnaat John de Mol gestrikt! De buit was binnen, Shima en Johnny gingen een boterbriefje halen.

Maar onvoorspelbaar als Johnny is, bedacht hij zich een maand later alweer. Het boterde niet meer tussen de twee. Shima was ontroostbaar en kon haar afspraak bij de bruidsmodezaak van Mary Borsato doodleuk afzeggen. Geen huwelijk. Geen feest. Shima was exit. Nu is het aan Anouk om haar wispelturige verloofde richting altaar te loodsen. Hopelijk weet zij ervoor te zorgen dat Johnny niet weer op de vlucht slaat en de verloving verbreekt. Mochten ze daadwerkelijk gaan trouwen, dan wordt het natuurlijk wel het showbizzhuwelijk van de eeuw. Kosten noch moeite zullen worden gespaard om er een onvergetelijk knalfeest van te maken. Dat kunnen we wel aan de Molletjes overlaten.

Hoe Johnny dat straks financieel gaat regelen met Anouk is de grote vraag… Aannemelijk is dat hij zijn miljoenen zal beschermen en dat laat vastleggen alvorens het trouwboekje te tekenen. Zolang ze hem gelukkig maakt, zal het Anouk echter aan niets ontbreken. We kunnen wel stellen dat ze met haar fraaie neusje regelrecht in de boter is gevallen…

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.