Gordon heeft weer eens ruzie…

0

Alles en iedereen die bij Gordon in de buurt komt, krijgt op een zeker moment ruzie met de tv-ster. Nu is er ook al bonje in zijn koffieketen Blushing. Dat melden insiders aan weekblad Quote. De laatste tijd zijn er veel werknemers opgestapt bij Blushing en volgens bronnen van het blad komt dat door autoritaire trekjes van oprichter Gordon. Als Quote hem belt, is hij ‘not amused’. “Lieverd, dit is een storm in een glas water, een kop koffie. Echt, dit is geen verhaal. Waar hou je je mee bezig?“, zegt hij.

Als Gordon wordt voorgelegd dat bedrijfsleider René Dering is opgestapt, geeft de entertainer zelf toe dat het hommeles is. “Hij denkt dat hij het zelf beter kan.

Volgens Quote is er ‘geen sturing meer bij de drie filialen’ en zou het personeel vrezen voor ontslag. Gordon geeft toe: “Werken willen de meesten niet. Het is echt verschrikkelijk met die mentaliteit. Dat er verloop is, is niet meer dan logisch, wat mij betreft. Zo gaat dat in een bedrijf, maar ga je dat allemaal in dat kutblaadje zetten?”

Overigens is volgens Quote niet duidelijk of het ook financieel slecht gaat met Blushing. Het is volgens het blad logisch dat er in de beginperiode sprake is van aankoopverliezen.

bron: Mediacourant

Share.