Mispoes

0

In het verleden werden Monique Smit en Tim Douwsma door de media vaak aan elkaar gekoppeld. De twee hebben altijd ontkend warme gevoelens voor elkaar te hebben. Ze waren ’goede vrienden’. Meer niet. Monique heeft inmiddels een zoontje met haar vriend Martijn. En Tim Douwsma is vele vriendinnen verder. De blonde hunk lijkt alle Hollandse meiden met een kroontje op hun hoofd tussen de lakens te hebben gehad. Hij heeft nou eenmaal een voorkeur voor Missen. Toch heeft hij nooit iets serieus weten op te bouwen met een schoonheidskoningin. Al zijn relaties liepen tot nu toe op een mislukking uit. Zijn exen daarentegen hebben veelal het geluk wel gevonden.

Zo ook Tims jeugdliefde Marrit Nicolai. De beelden van haar nieuwe liefdesgeluk moeten toch schuren bij Tim. Maar geen paniek, hij komt de klap vast wel te boven. Het is slechts een kwestie van tijd eer Tim Miss Waspik dan wel Miss Lutjelollum zijn slaapkamer inloodst. En anders kan hij altijd nog uithuilen bij zijn ’goede vriendin’ Monique Smit. Tenminste, als de Volendamse schone tijd heeft. Want Monique is een bezig bijtje. Ze heeft een drukke baan, een man, een kind… Ja, het valt niet mee om jong en succesvol te zijn. Party spotte haar op de jaarlijkse kermis in Volendam. Monique vindt het moederschap heerlijk, maar ze wil ook niet te veel missen van het gezellige leven buiten haar veilige huisje. ”Ik had nooit gedacht dat ik zo burgerlijk zou worden”, verzuchtte ze eens.

En om te vermijden dat ze vastroest in haar relatie, heeft ze de moderne afspraak met haar vriend om af en toe leuke dingen zonder elkaar te doen. Haar vriend hoeft echter niet bang te zijn dat Moon met andere mannen aanpapt. ”Ik ben nog steeds heel erg verliefd op hem.” Mochten vreemde mannen Monique toch het hof maken, dan komen ze dus van een koude Volendamse kermis thuis. De blondine moet er niets van weten. Ze lacht en flirt heel misschien, maar voor opdringerige heerschappen is het toch echt: Mispoes!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.