Addy van den Krommenacker ontwerpt exclusieve jurken voor Aida in Concert

De Nederlandse couturier Addy van den Krommenacker ontwerpt speciaal voor het openlucht musicalspektakel Aida in Concert een aantal exclusieve jurken. Willemijn Verkaik, die de rol van Amneris speelt, zal de kleding van Addy dragen wanneer zij het bekende nummer Mijn pakkie an zingt. ‘Ik voel me vereerd dat ze mij voor deze productie hebben gevraagd,’ laat Addy weten. ‘Musicalsterren dragen meestal mijn jurken wanneer ze na afloop van een première op het galafeest een mooie creatie aan willen hebben. Voor Willemijn (en haar medespelers) heb ik een aantal prachtige japonnen voor op het podium ontworpen. Uiteraard geheel in de stijl van Aida.’

Voor Addy is het extra speciaal dat hij bij Aida in Concert is betrokken. ‘Ik woon en werk vanuit ‘s-Hertogenbosch en dat is niet ver van het Autotron waar Aida in Concert wordt opgevoerd.’ Veel Nederlandse sterren laten zich al jaren kleden door Addy van den Krommenacker. Maar ook leden van de Koninklijke Familie mag hij tot zijn vaste clientèle rekenen.