Afscheid

De 82-jarige Berend Boudewijn is immens verdrietig. Dat hij voorgoed afscheid moest nemen van de vrouw die hij zo intens heeft liefgehad, is een hard gelag voor Berend. Niets kan de pijn en het gemis verzachten, ook de nalatenschap van Martine Bijl niet. Hopelijk ontfermen hun vele showbizzvrienden zich over Berend en maken zij de leegte die Martine achterlaat een beetje dragelijk voor hem.

Jody Bernal zegt zijn oude huis in Almere vaarwel. Blijkbaar heeft de poldergemeente het stel niet veel goeds gedaan, hun huwelijk begon te wankelen. De verhuizing naar de bruisende hoofdstad laat hun liefde hopelijk weer opborrelen. Voor Connie Witteman en Eugène van Dun is het helaas te laat, niets kan hun relatie nog redden. Dat hij kort na de breuk alweer een nieuwe vriendin aan de haak sloeg, zal de situatie niet helpen. Het is hommeles tussen Connie en haar ex, dit afscheid is voorgoed, dat is wel duidelijk.

Wat ook zo klaar als een klontje is, is dat Rolf Tangel na zijn relatie met Barbie er een relationeel potje van maakt. De blonde tv-ster had nog geen afscheid van hem genomen als lover, of hij stortte zich weer op zijn wilde leven. Rolf pakte zijn oude metier, pornoster, weer op. Zijn vriendin is zwanger. Maar als we Rolf mogen geloven heeft hij een open relatie. Rolf kan zijn leven als vrijgezel blijkbaar nog niet helemaal gedag zeggen. ”Ik heb nog seks met andere vrouwen”, zo laat hij ons ongegeneerd weten.

Iets wat Sylvie Meis vast niet door de vingers zou zien. Maar die zorg heeft zij momenteel gelukkig niet. Sylvie is hartstikke single, maar we weten allemaal dat dat nooit lang duurt. Het lijkt een kwestie van tijd eer zij weer zegt smoorverliefd te zijn. Al duren haar relaties nooit erg lang. Haar vriendjes voelen zich doorgaans nog maar net thuis bij haar op de bank in Hamburg of La Meis neemt alweer afscheid van ze

Tot volgende week,

Chantal Braspenning

Hoofdredactie