Afvallers

Jaloersmakend is het figuurtje van zangeres Anouk. Had ze de afgelopen jaren nog wat gezellige rondingen, sinds ze vorig jaar maart vanwege gezondheidsredenen begon met een koolhydraatarm dieet vliegen de kilo’s er vanaf. Binnen een jaar was de rockster maar liefst 23 kilo kwijt. Ze ziet er geweldig uit! Al heeft Anouk nu een paar maatjes kleiner, haar mond is nog net zo groot als vroeger. Thuis regeert Anouk met harde hand, ze heeft de broek aan. Haar zes kinderen hebben dagelijks te maken met een uiterst strenge moeder. Zo mogen ze beperkt op social media, moeten ze netjes met twee woorden spreken en is schelden in huize Teeuwe uit den boze. ”Dat pik ik niet!”, zo stelt Anouk. O

ok als jurylid bij ’The Voice of Holland‘ staat ze bekend als streng. Toch is het elke week weer een feest om haar deskundige oordeel over de kandidaten aan te horen. En ook al kan ze soms snoeihard uit de hoek komen, de afvallers leggen zich toch altijd mak bij haar vonnis neer. Als de rockkoningin heeft gesproken ben je een flinke jongen als je ertegenin durft te gaan… Dikdoeners krijgen lik op stuk van Anouk.

Nog iemand met wie je geen ruzie wil hebben: Samantha Steenwijk. De Haagse blondine is een lieverd, maar maak haar niet boos. Dan staat Samantha namelijk haar mannetje. Deze week lucht ze haar hart in Party over de reisorganisatie die haar vakantie bijna in het water liet vallen. Dat ze wat kilootjes is aangekomen tijdens de reis naar Mexico, zit haar ook niet helemaal lekker. ”Ben weer druk aan het sporten, ik wil afvallen”, zo vertelt ze aan onze verslaggever.

Haar collega Peter Beense is eveneens op dieet. Het gezelligheidsdier heeft geen streefgewicht, maar zegt over zijn afvalrace: ”Als ik 150 kilo weeg, dan ben ik dik tevreden.”

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Gerelateerde artikelen