Ali B Instagram (6)

Ali B dankbaar voor steun na overval

Ali B is dankbaar voor de steun die hij heeft ontvangen na de overval waarvan hij vorige week donderdag vlakbij zijn huis in Almere slachtoffer werd. Via Instagram spreekt de rapper dinsdag zijn waardering uit voor de steun die hij daarna mocht ontvangen.

“Bedankt voor alle steun de afgelopen dagen”, schrijft Ali Bouali, zoals de rapper heet, bij een foto van zichzelf. Hij sluit het bericht af met een rood hartje. Onder het bericht reageren bekende en onbekende volgers met opbeurende teksten. “Veiligheid boven alles, het zijn maar spullen”, schrijft zanger Charly Luske. Jamai Loman reageert met een hartje. Ook fans ondersteunen hem. “Met de tijd komt alles goed ook zonder klokje”, schrijft iemand. “Je bent een sterk persoon”, reageert een ander.

Ali B werd vorige week donderdag samen met zijn chauffeur het slachtoffer van een overval waarbij de rapper onder bedreiging van een vuurwapen zijn horloge moest afstaan. Bouali en zijn chauffeur bleven daarbij ongedeerd. De politie is nog altijd op zoek naar de daders. Zij gingen er die avond vandoor in een donkerkleurige Audi.

Bron: RTL Boulevard / Foto: Instagram