Ali B in Almere overvallen

Ali B (40) is donderdagavond overvallen in zijn straat. Dat melden bronnen aan RTL Boulevard. Op foto’s die in handen zijn van RTL Boulevard is te zien dat er politiewagens voor het huis van de rapper staan. Ook Ali zelf is te zien terwijl hij in gesprek is met een agent.

De gewapende overval vond donderdagavond plaats en de politie laat weten dat de melding rond 21.15 uur bij hen binnenkwam. De rapper zou op het moment van het incident thuis zijn geweest. Via Twitter laat de politie van Flevoland tevens weten dat er meerdere daders betrokken zijn en dat er mogelijk gedreigd is met vuurwapen(s). De politie doet momenteel nog onderzoek en roept dan ook op wie iets gezien heeft zich te melden.

Het management van Ali laat aan RTL Boulevard weten dat er inderdaad een overval is geweest in zijn straat, maar kan verder over het incident niets zeggen. De 40-jarige zou zijn opgewacht toen zijn auto, waarin hij met zijn chauffeur reed, aankwam bij de woning.

Inmiddels heeft Ali zelf ook gereageerd via Instagram. Hij laat weten: “Helaas ben ik overvallen met mijn chauffeur. Ik kan vanwege het politieonderzoek niets zeggen. Het gaat goed, we zijn gezond. De mensen wouden wat hebben, ik heb het gegeven. Ik dacht: hoe eerder je het geeft, hoe eerder je er vanaf bent. Ik hoop dat ze de daders pakken. Maar belangrijker: ik en mijn gezin zijn gezond en ongedeerd.”

De daders hebben zijn horloge meegenomen. “Ik heb een klokje. Daar ben ik trots op. Daar ben ik blij mee. Duur klokje. John de Mol die kijkt mij aan en zegt: gaat lekker hè, de zaken. Ik ben trots en opeens besef ik dat 2,3 miljard mij een compliment loopt te geven”, zei Ali woensdagavond in de talkshow Op1. Het is onbekend of de uitspraken van de rapper een verband hebben met de overval donderdagavond.

Bron: RTL Boulevard