Als John de Bever ooit stopt met zingen, dan…

Als John de Bever zingen op een dag niet meer leuk vindt, stopt hij er meteen mee. ”Ik denk dat ik dan een restaurantje ga beginnen”, droomt de goedlachse levensliedzanger hardop. De taak waar de 55-jarige John in zijn eigen etablissement de tanden in wil zetten, is die van gast-heer. Het klaarmaken van alle gerechten laat hij liever aan een professionele kok over. ”Want als ik in de keuken zou staan, weet ik niet of ik het lang volhou”, lacht de rasechte Noord-Brabander.

Wanneer John daadwerkelijk besluit om zijn microfoon aan de wilgen te hangen, iets wat de komende tien jaar zeker niet aan de orde zal zijn, zit de kans erin dat hij Nederland verruilt voor Spanje. De vertolker van ’Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ komt al heel lang graag in het Zuid- Europese land. Niet voor niets bezit hij met zijn echtgenoot en manager Kees Stevens een tweede huis in het prachtig aan de Costa Blanca gelegen Altea.

Gerelateerde artikelen