Amanda Balk

Amanda Balk slachtoffer van gewelddadige overval

Een enorme schok voor realityster Amanda Balk: ze is thuis overvallen door gewapende mannen die eruitzagen als pakketbezorgers. Haar achtjarige dochtertje Vegas was op dat moment ook thuis.

Er leek op het eerste gezicht geen vuiltje aan de lucht toen Amanda de ‘pakketbezorgers’ via de intercom vroeg of ze het pakje voor de deur konden zetten. Tot ze vijf minuten later naar beneden kwam, de mannen haar opwachtten en Amanda een trap in haar buik kreeg. Eenmaal binnen werd de realityster bedreigd met een vuurwapen en mishandeld.

Vegas, haar dochter, was op dat moment in haar slaapkamer en Amanda kon niet voorkomen dat de overvallers naar boven gingen. Ze rende meteen Vegas’ kamer in, die zich ondertussen in de kast had verstopt. Toen de overvallers dit zagen, sloegen ze Amanda en duwden haar ook de kast in. Ze namen vervolgens voor 150.000 euro aan spullen mee.

Amanda heeft direct na de overval aangifte gedaan, maar vindt haar dochter nu het belangrijkste. “Ze staat nog niet in contact met haar gevoel. Zowel fysiek als emotioneel lijkt ze nog niet geschaad en dat komt vooral doordat ze zich nu enkel zorgen maakt om haar dochter”, vertelt haar management aan RTL Boulevard. “Maar gelukkig is ze in goede handen.”

Bron: Telegraaf / Beeld: Instagram

Gerelateerde artikelen