André Hazes Insta

André en Sarah zijn de roddels zat

André Hazes (27) en Sarah van Soelen (25) zijn de roddels die over hen rondgaan helemaal zat. Op hun social mediakanalen delen ze uitgesproken berichten waarin ze hun volgers vragen meer rekening te houden met de impact van nepberichten die worden gedeeld.

Deze berichten komen voort uit wat Yvonne Coldeweijer deelde in haar Instagram Stories. Ze beweerde dat Sarah zou zijn afgereisd naar een afkickkliniek en plaatste daarbij foto’s van Sarah op Rotterdam The Hague Airport. Niet veel later blijkt dit nieuws echter helemaal niet waar te zijn. Het management van André bracht namelijk het volgende statement uit: “Sarah zit een paar dagen op een locatie in Spanje waar ze professionele hulp krijgt om om te gaan met media-aandacht. Ze is van een normaal regionaal meisje uitgegroeid tot een bekende Nederlander met 200.000 volgers op Instagram. Daardoor hebben mensen, zoals Yvonne Coldeweijer, ineens een mening over haar. Daar doe je niks aan maar toch blijft het aan je knagen. Yvonne heeft zo’n obsessie voor Sarah en wil haar kapot maken. Daar heeft Sarah niet voor gekozen en daarom praat ze momenteel met mensen hoe ze hier mee om kan gaan.”

André en Sarah laten op social media niet langer over zich heen lopen. Zo deelt de zanger een bericht wat hij naar Yvonne stuurde waarin hij aangeeft dat ze te ver is gegaan: ‘Dat je mij aanpakt moet je lekker zelf weten. maar wat je nu doet kan echt niet. Dat meisje is 1,5 jaar clean en dat is een hele zware tijd voor haar geweest.’

Schermafbeelding 2021 09 14 Om 09.12.59
Bron: Instagram Stories @sarahvansoelen

Hij vervolgt: ‘Als je je zou verdiepen in verslaafden en mensen die daar aan gewerkt hebben, dan zou je misschien weten dat je echt niet zomaar roddels kan verspreiden hierover. Hierin ga je echt te ver.’ André laat tot slot weten dat Yvonne te geobsedeerd is door het stel en hoopt dat hij het bericht eraf haalt en ‘een keer in je leven gewoon je gezond verstand gebruikt’. 

Schermafbeelding 2021 09 14 Om 09.13.16
Bron: Instagram Stories @sarahvansoelen

Ook Sarah doet een boekje open: ‘Nu zijn voor mij de grappen klaar. Dit heeft niks meer te maken met roddelen, dit is gewoon zoals ik het noem, pesten! […] Wat denk je zelf wat dit met mensen doet? Hoe was pesten voor jou op de basisschool? Ik vraag me dat af. Mensen wees eens positief! […] Dit moet stoppen!’ 

Beeld: Instagram