Rachel Hazes André Hazes Sarah Van Soelen 270521 Ajdj (113)

André Hazes zet na weken radiostilte weer voet op Nederlandse bodem

Na een radiostilte van meerdere weken, heeft André Hazes gisteren weer voet gezet op Nederlandse bodem. De zanger, die een poging had gedaan om zo onherkenbaar mogelijk te arriveren, verscheen met zijn moeder Rachel op Schiphol. Diverse media waren ter plaatse, maar de zanger weigerde met hen te praten.

Dat het niet goed gaat met de 27-jarige zanger is inmiddels geen geheim meer. Vorige maand maakte zijn management bekend dat Hazes met een burn-out kampt. Hij had tijd nodig om tot rust te komen en besloot zich daarom terug te trekken. Waar de zanger zijn volgers normaal gesproken overspoelde met foto’s en filmpjes op Instagram, bleef het nu doodstil. Bovendien werden zijn concerten, waaronder de optredens voor Holland zingt Hazes, gecanceld.

Volgens YouTuber Yvonne Coldeweijer zou Hazes zich in het Spaanse Alicante hebben teruggetrokken. Overigens kwam de tip dat de zanger voet op Nederlandse bodem zou zetten, van haar af. In een van haar Instagram Stories wees ze onder meer RTL Boulevard en Shownieuws op zijn aankomst. Meerdere media besloten Hazes vervolgens op het vliegveld op te wachten. En met succes.

Hazes verscheen op Schiphol in een rood pak, met zijn capuchon over zijn hoofd, een bril en een mondkapje op, en met in zijn kielzog moeder Rachel. Dat de zanger geen zin had om vragen te beantwoorden, werd al snel duidelijk. ,,Alsjeblieft, even niet, jongens”, luidden zijn woorden.

Geruchten

De afgelopen weken deden meerdere geruchten de ronde. Zo zou Hazes in een afkickkliniek in Spanje zitten, maar ging ook het verhaal rond dat zijn relatie met Sarah van Soelen op de klippen zou zijn gelopen. Rudolf, de stiefvader van Sarah, verwees die geruchten naar het rijk der fabelen. ,,Het enige waar ik nu antwoord op wil geven, is dat André en Sarah nog steeds bij elkaar zijn. Met hun relatie is niets aan de hand”, liet hij aan weekblad Privé weten.

Hazes is overigens niet de enige die naar het buitenland vertrok voor zijn rust. Ook zijn vriendin Sarah van Soelen pakte enkele weken terug haar biezen. Volgens haar familie reisde ze af naar Spanje, waar ze professionele hulp kreeg om te leren omgaan met de media-aandacht die komt kijken bij haar relatie met de zanger.

bron: AD / foto: Andries Jelle de Jong

Gerelateerde artikelen