andré-van-duin

André van Duin en Danny Vera komen met single

André van Duin en Danny Vera hebben samen een single gemaakt. Het lied Voor Altijd  is een ode aan Martin Elferink, de echtgenoot van André van Duin die vorig jaar overleed. De twee brengen de song komende zaterdag voor het eerst ten gehore in Matthijs Gaat Door, het programma van Matthijs van Nieuwkerk. André van…

André van Duin en Danny Vera hebben samen een single gemaakt. Het lied Voor Altijd  is een ode aan Martin Elferink, de echtgenoot van André van Duin die vorig jaar overleed. De twee brengen de song komende zaterdag voor het eerst ten gehore in Matthijs Gaat Door, het programma van Matthijs van Nieuwkerk.

André van Duin wordt begeleid door Danny Vera op de gitaar en de Sven Hammond Bigband, de vaste band in het programma. Het initiatief van het lied komt van Danny Vera die de muziek schreef en daarbij onmiddellijk dacht aan André van Duin om het te zingen. Hij benaderde de zanger die de tekst schreef: een persoonlijk verhaal over liefde, gemis en afscheid. De opbrengsten van Voor altijd, dat op Excelsior Recordings verschijnt, gaan naar het KWF Kankerbestrijding.

Danny Vera
Danny Vera

bron: ad.nl