andré-van-duin

André van Duin: vereerd dat hij vanavond mag spreken

André van Duin heeft een pittige tijd achter de rug. Zijn grote liefde Martin Elferink overleed, de coronapandemie brak uit en hij werd behandeld voor darmkanker. Ondanks al het leed van de afgelopen maanden ziet de komiek de toekomstig zonnig tegemoet. Hij verheugt zich op de nieuwe programma’s die hij mag maken en voelt zich vereerd dat hij vanavond tijdens Dodenherdenking mag spreken op De Dam in Amsterdam. ”Ik heb bijna twee jaar narigheid gehad, komend jaar biedt hopelijk meer afleiding met leuke dingen en dan hoop ik ook de humor voor mezelf weer terug te vinden. Die was ik wel een beetje kwijt. Het gemis van Martin zal altijd blijven, maar alles wat daaromheen gebeurt zorgt toch dat ik wel weer een leuk leven kan leiden, hoop ik.’

beeld: ANP

Gerelateerde artikelen