andré-van-duin

André van Duin viert zijn 75ste verjaardag bij MAX

Ook zo’n fan van televisie-grootmeester André van Duin? Wij bij Party in elk geval wel. Het kijken waard: op donderdag 17 februari om 17.10 uur schuift André van Duin aan bij Tijd voor MAX op NPO 1. Verder staat hij op zondag 20 februari om 18.10 centraal in TV Monument bij MAX op NPO 1. Beide uitzendingen staan in het teken van de 75ste verjaardag van André van Duin.

Tijd voor MAX – donderdag 17 februari om 17.10 uur bij MAX op NPO 1
André van Duin viert zijn 75ste verjaardag bij Tijd voor MAX. Janny van der Heijden komt langs om André’s favoriete gerecht te maken. Het belooft een feestelijke uitzending te worden met leuke verrassingen voor André. 

TV Monument – zondag 20 februari om 18.10 uur bij MAX op NPO 1
André van Duin groeide van een gewone Rotterdamse jongen uit tot een groot komiek. Ook is hij de man die tijdens de dodenherdenking op 4 mei een lans brak voor het Homomonument. Hij presenteert mooie programma’s zoals Heel Holland Bakt en De Grote Kleine Treinencompetitie. Samen met Janny van der Heijden laat hij per boot in Denkend aan Holland de schoonheid van Nederland zien. Ook vertelt André van Duin dat zijn moeder moest huilen toen hij vertrok voor een optreden, en ze vervolgens met mokkagebak werd getroost. In TV Monument bespreekt tv-chroniqueur Han Peekel de carrières van grote televisiepersoonlijkheden zoals cabaretiers, presentatoren en acteurs.

Foto: ANP