Antje Monteiro tijdens cd-presentatie: ‘Ik voel me kwetsbaar’

0

In een ontspannen sfeer presenteerde Antje Monteiro, negen jaar na het uitbrengen van haar debuutalbum ’100% Antje’, een nieuw album. Voor de 49-jarige zangeres was de vorige week gehouden cd-presentatie een stuk spannender dan een musicalpremière. Antje vertelt in de kakelverse Party 27 dat ze zich tijdens de lancering van ’Hou Me Vast’ kwetsbaar voelde.

Een klein stukje van het gevoelige interview geven we hieronder prijs. De rest is natuurlijk te lezen in de nieuwe Party 27.

”Het is echt mijn album, wat het spannend maakte.” Antje heeft er nog even aan gedacht om alles af te blazen, omdat haar moeder Johanna op 31 mei 2018 op 75-jarige leeftijd overleed. ”Ik ben daar nog erg verdrietig over. Ik had zoiets van: misschien heb ik nu niet de juiste energie. Ik vroeg me ook af of ik niet in huilen zou uitbarsten.” Dat Antje uiteindelijk heeft doorgezet, heeft onder andere te maken met door haar platenmaatschappij opgezette acties en promotiemomenten op radio en televisie. Daarbij had Antjes moeder het niet anders gewild: “”Zij is altijd een groot voorstander geweest van the show must go on.”

 

Share.