Tilburg 30 Augustus 2017 Opening Nieuwe Winkel Roy Donders En Rian Donders

Auto Roy Donders in de kreukels

Roy Donders kreeg maandag een onaangename verrassing. Tijdens een afspraak bleek iemand in de zijkant van zijn auto te zijn gereden, waarna de bestuurder is doorgereden…

“Wat ik nou weer meemaak”, vertelt Roy in bovenstaande video. “Kijk, heel mijn auto in elkaar en ze zijn gewoon doorgereden ook.” De politie is erbij gehaald en de dader is inmiddels gevonden. “De dader is in ieder geval gepakt dus ik hoop dat alles wordt opgelost. Maar dat is toch niet normaal dat ze gewoon doorrijden?”

’s Avonds realiseert de reality-ster zich pas goed wat er allemaal gebeurd is. “Ik ben nu pas aan het bekomen van de schrik”, vertelt een aangeslagen Roy. “Ik ben in mijn stories wel de hele tijd aan het lachen maar mijn auto is gewoon kapot.”

Zijn auto moest hij achterlaten omdat deze pas dinsdag opgehaald kon worden. Of de auto nog gemaakt kan worden, is nog maar de vraag. “Ik ben heel benieuwd of hij gemaakt kan worden. Volgens mij zijn al mijn banden ontwricht. Ik moet maar afwachten of hij total loss is of dat hij nog te maken valt.”

bron: Shownieuws