Yolanthe Ista

Bang

Ze zijn de schrik van onze showbizz; geen BN’er wordt graag door hen genoemd… Want als je over de tong gaat bij Yvonne Coldeweijer of de heren van ’Roddelpraat’ dan betekent dit doorgaans maar weinig goeds. Deze onbevreesde showbizzwatchers smijten wekelijks zogenaamde ’juice’ de wereld in en delen hiermee rake klappen uit in het wereldje van glitter en glamour. Zo wisten Jan Roos en Dennis Schouten Nederland in rep en roer te krijgen door Marco Borsato te beschuldigen van grensoverschrijdend gedrag en ook Carlo Boszhard namen ze onlangs onder vuur. Yvonne Coldeweijer wist André Hazes de afgelopen maanden meermaals op de kast te jagen met pikante weetjes die haar spionnenleger haar hadden ingefluisterd. Jan, Dennis en Yvonne zijn voor de duvel niet bang en al helemaal niet voor boze sterren.

Om Frans Bauer boos te krijgen, moet je echter van goeden huize komen. Maar kom niet aan zijn Mariska, dan krijg je het wel met de zanger aan de stok. Dat Moeder Natuur begin dit jaar een snoeiharde klap uitdeelde aan zijn vrouw, heeft Frans diep geraakt. ”Ik ben me het schompes geschrokken”, geeft hij toe. Als hij terugblikt op het herseninfarct van Mariska, houdt de volkszanger het niet droog. ”Ik was er helemaal kapot van.” Gelukkig gaat het inmiddels weer beter met Maris,
al is ze nog niet helemaal de oude. Maar ze is er nog. Iets waar Frans heel dankbaar voor is.

Ook Yolanthe Cabau is dankbaar, maar dan voor haar looks. ”Ik ben blij met wie ik ben en hoe ik eruitzie.” Maar wie denkt dat haar leven altijd over rozen gaat, heeft het goed mis. Ook zij heeft mindere dagen en vecht soms tegen haar angsten. Waar Yolanthe bang voor is? ”Dat mensen me onbeschoft of arrogant vinden.”

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram

Gerelateerde artikelen