Bang

Wie Anouk wekelijks als streng jurylid bij ’The Voice of Holland’ ziet zou denken dat zij nergens bang voor is. Toch heeft ook de stoere rockster zo haar angsten. Trouwen vindt zij bijvoorbeeld maar griezelig. Dat is dan ook de reden dat ze niet snel naar het altaar zal wandelen aan de arm van haar grote liefde Dominique. Eerdere liefdesverdrietjes hebben ervoor gezorgd dat Anouk zich niet laat verleiden tot het halen van een boterbriefje. ”Ik ben best een beetje bang”, zo geeft zij toe.

Wie eveneens met enige vrees naar al te veel romantiek kijkt, is Rik Felderhof. Als Party hem vraagt naar zijn liefdesleven zegt Rik: ”Verliefdheid is een catastrofe. Het geeft vooral veel chaos in je hoofd.” Een bijzondere kijk op de liefde zullen we maar zeggen. Want Glennis Grace vindt verliefdheid juist fantastisch. Met haar muzikale vriendje geniet zij met volle teugen van de liefde. Glennis is niet bang om zich volledig in een relatie te storten. Zij houdt sowieso niet van half werk. Des te wranger is het dat na haar ’America’s Got Talent’-avontuur de deur naar succes in Amerika keihard voor haar neus is dichtgeslagen. Haar management in de USA wil zich niet langer voor Miss Grace inzetten. Haar droom om in de VS door te breken lijkt hiermee voorgoed vervlogen… De liefde van de Amerikanen voor onze Glennis bleek helaas van korte duur te zijn. Deze teleurstelling moet haar pijn doen.

Net als dat het Robert Jensen raakt dat zijn comeback op de Nederlandse tv niet met applaus is ontvangen door sommige critici. Maar Robert zou Robert niet zijn als hij niet keihard terug zou slaan. En dat doet hij dan ook. Met wat fikse beledigingen maakt Jensen korte metten met iedereen die ook maar iets slechts over hem of zijn talkshow te zeggen heeft. Je kunt namelijk vinden van Robert Jensen wat je wilt, maar de goedgebekte presentator is voor de duvel niet bang…

Chantal Braspenning

Hoofdredactie