Barnie wil gaan vloggen

0

Nu Raymond van Barneveld er niets meer van bakt op het dartspodium, begint hij langzaam over de toekomst na te denken. Hij speelt met de gedachte om net als Enzo Knol een YouTube-ster te worden. Dat vertelde hij donderdagavond in RTL Boulevard. Van Barneveld geeft men nu al een kijkje in zijn leven via Instagram. Hij reist de wereld over met het meisje waarvoor hij zijn vrouw aan de kant heeft gezet. “Ik maak natuurlijk unieke dingen mee“, zegt de sporter uit Den Haag.

Zo is hij onlangs naar een concert van Robbie Williams geweest. “We hebben een waanzinnige avond gehad. Naderhand kwam Robbie ook nog even langs om een handje te geven. Hij was zeer geïnteresseerd ook in m’n carrière en wat ik allemaal ging doen. Het was een zeer leuk gesprek. We hebben wat leuke fotootjes gemaakt en op m’n Instagram gepost. Dan zie je toch wel dat iedereen daar positief op reageert.”

De voormalig topdarter denkt dat zijn leven uniek is. “Ik ben natuurlijk verzamelaar ook van Hot Toys en Slideshow-poppen en kom op plekken terecht in de wereld waar niet allerlei verzamelaars zomaar even kunnen komen. Die vinden dat waanzinnig. Dan maak ik filmpjes en die vinden dat helemaal geweldig, joh.”

Daar zit misschien wel wat in, in die filmpjes op internet, aldus Van Barneveld. “Misschien is dat wel leuk om in de toekomst bezig mee te zijn: een beetje filmpjes maken. Je ziet aan Enzo Knol dat hij een paar miljoen volgers heeft, bizar.”

bron: Mediacourant

Foto: Instagram

Share.