Barry Atsma Noortje Herlaar Insta

Barry Atsma en Noortje Herlaar opnieuw ouders geworden

De beschuit met muisjes mogen rond in huize Atsma-Herlaar, want Noortje (35) is bevallen van hun tweede kindje. Dat bevestigt de manager van de 48-jarige acteur aan RTL Boulevard.

‘Afgelopen maandag, in de stille uurtjes van de vroege ochtend, is ons prachtige, kleine meisje Sam geboren. Samen met haar drie grote zussen genieten we eindeloos van haar zachte kreetjes en zoekende oogjes. We zijn helemaal in de wolken en ongelooflijk dankbaar. Wat een wonder weer. En wat ben ik ongelooflijk trots op mijn lief Noortje. Wat een kracht en wat een eindeloze liefde’, schrijft Barry op Instagram. 

Het acteurskoppel maakte de zwangerschap afgelopen oktober op de rode loper van het Gouden Kalveren gala bekend via RTL Boulevard. “Ik ben niet alleen op de rode loper”, zei een stralende Noortje toen.

De kersverse ouders leerden elkaar zo’n vijf jaar geleden kennen op de set van de film Knielen op een bed violen. Samen kreeg het stel in 2018 al een dochtertje: Bobbi. De Klem-acteur heeft uit een eerdere relatie nog twee dochters: Zoë en Charley.

bron: RTL Boulevard / foto’s: Instagram

Barry Atsma Noortje Herlaar Insta2