Beschuitje!

Tim Douwsma heeft eindelijk de ware liefde gevonden. Voor Elske liet Tim het bruisende Amsterdam achter en verhuisde hij naar Friesland. Daar wachten ze ongeduldig op de komst van hun eerste kindje. De rollen beschuit staan al in het keukenkastje, nog even en ze kunnen gesmeerd worden.

Ellen Hoog heeft de beschuitjes met roze muisjes al achter haar kiezen. Dochtertje Bowie Mae is alweer een paar maanden oud en maakt mamma elke dag aan het lachen. Over een paar weken kan ook actrice Kimberley Klaver haar kindje eindelijk in de armen sluiten. Haar partner, die al vader is van drie kinderen, verliet zijn ex voor Kimberley. Hun liefde kreeg nogal wat kritiek, aangezien zijn ex de hartsvriendin was van Kimberley. ”Niet zo netjes”, vonden sommigen van hun liefdesverhaal.

Dat ’The Bold and the Beautiful’-acteurs Darin Brooks en Kelly Kruger een kindje verwachten werd wel met applaus ontvangen. Iedereen op de set is dolblij voor het koppel. Het had niet veel gescheeld of er was ook een ’Utopia’-baby op komst. Merel en Jessie hebben elkaar helemaal gevonden; met hem wil Merel wel elke dag een beschuitje eten. De hartstocht vloog hen onlangs naar de keel, het paar had onveilige seks. En we weten allemaal wat de gevolgen daarvan kunnen zijn… Merel verzekerde onze verslaggever: ”Abortus is geen optie.” Gelukkig bleek ze niet zwanger te zijn. Hun liefde is immers nog zo pril, daar past geen baby bij.

In het leven van Katja en haar kersverse man Freek daarentegen is alle ruimte voor een liefdesbaby. Hun sprookjeshuwelijk is net achter de rug. ”Het was prachtig”, geniet Katja na. Het stel heeft er nooit een geheim van gemaakt dolgraag een kindje te willen. Werk aan de winkel dus voor Katja en Freek. Maar dat is vast geen straf voor dit paar, ze hebben ons tenslotte meermaals toevertrouwd dat de vonken ervanaf vliegen in hun slaapkamer. Wij zetten de beschuitjes met muisjes alvast klaar!

Tot volgende week,

Chantal Braspenning

Hoofdredactie