Mart Hoogkamer Insta (3)

Biergooier jaagt hitzanger Mart Hoogkamer van podium

Wie gooide bier naar Mart Hoogkamer? De organisatie van de Limmer Kermis ‘wil de onderste steen boven’. Nadat de Leidse zanger het derde pilsje kreeg toegeworpen, vond hij het genoeg en staakte hij zijn optreden. 

‘Een prachtig mooie kermis, een geweldig feest en een topprogramma’. De organisatie van de Limmer Kermis dacht alle ingrediënten te hebben voor een weergaloos feestje in eetBarLekker afgelopen zondag in het Noord-Hollandse dorp Limmen. Ze had zelfs Mart Hoogkamer gestrikt, die met zijn liedje Ik ga zwemmen (in Bacardi lemon) de hitlijsten bestormt.

Het feestje werd echter verstierd door – in de woorden van de organisatie – ‘een zieke geest die tot drie keer aan toe bier gooide waardoor Mart zijn optreden staakte. Eén iemand die het voor 749 andere mensen verziekt, dank je wel.’ Ook de geluidsinstallatie is kapot.

De manager van Hoogkamer bevestigt het relaas van de organisatie. ,,Mart heeft na twee bier die hij recht in zijn gezicht kreeg, netjes gevraagd of diegene wilde stoppen met biergooien omdat hij het verpestte voor de overige mensen. Hij startte het volgde nummer, maar na het derde biertje werd het optreden stilgelegd.”

bron: AD / foto: Instagram