Bil-implantaat ‘ideale oplossing’ voor Melisa

Eigenlijk wilde ze haar borsten onder handen laten nemen, maar eenmaal bij de plastisch chirurg koos Melisa Schaufeli toch voor een nieuwe bilpartij. De ex-Playmate en realityster is dolblij met haar nieuwe achterwerk. “Ik vind dit echt de ideale oplossing voor mij.” “Ik wou eigenlijk mijn borsten doen, want die heb ik al twintig jaar”, vertelde Melisa vrijdag aan Shownieuws. “Maar toen zag ik wat nieuws: een implantaat in je bilspier waardoor het lijkt alsof je twee jaar hebt gesquat. Nou, dat wil natuurlijk elke moeder die uitgezakt is.”

Volgens Melisa waren de herstelwerkzaamheden aan haar billen hard nodig. “Vroeger waren ze echt heel mooi, maar het laatste halfjaar zijn ze echt afschuwelijk lelijk. Er zit cellulitis in, het hangt.” Waar de echtgenote van Andy van der Meijde een paar jaar geleden “nog graag paradeerde in bikini”, hield ze de laatste tijd een T-shirt aan op het strand. “Andy was helemaal afgetraind en bij mij zakte alles in elkaar.”

Twee jaar diepe kniebuigingen maken om haar bilpartij te trainen, zag Melisa niet zitten. “Dat squatten vind ik allemaal wel leuk eruitzien op Instagram, die filmpjes waarin iedereen zich weer helemaal goed sport, maar ik heb daar geen tijd voor met drie kinderen.” En dus was een cosmetische ingreep nodig. “Dit is echt een snee in je spier, ik geloof van 10 centimeter, waar een implantaat in wordt gezet. Daardoor lijkt het gewoon alsof je weer gesport hebt.”

bron: RTL Boulevard