birgit schuurman

Birgit Schuurman is kritiek op zwangerschap zat

Birgit Schuurman heeft niet alleen maar felicitaties gehad op het nieuws dat ze in verwachting is. Op sociale media kreeg de zangeres en actrice ook een paar vervelende opmerkingen. Op Instagram reageert ze op de “negatievelingen” die vinden dat ze te oud zou zijn om nog een kindje te krijgen.

“Ik ben jarig…44… zie je er niet aan af hè? Oh ja, toch wel. De lachrimpels verraden t. En ja, ik ben dan 60 als mijn kind 16 is, boeien!!!”, schrijft Birgit. “Zo, moest er ff uit. Naast alle super lieve reacties een paar chronisch negatievelingen. Weet dat ik daar beter niet op kan reageren, maar kon t toch niet laten.”

Volgens Birgit, voor wie het haar tweede kind wordt, gaat het niet om de leeftijd. “Je bent zo oud als je je voelt. You don’t stop playing cause you grow old, you grow old because you stop playing. En aangezien ik nog jaren aan t lego’en ben en verstoppertje aan t spelen denk ik dat t wel snor zit met moi.”

Het jongere zusje van Katja maakte twee weken geleden zwanger te zijn van een jongetje. Voor haar en haar vriend Sander van Haarlem is het hun eerste kind.