Blij ei

Een man versieren, dat gaat Sylvie Meis heel gemakkelijk af. Ze versleet vele vriendjes en daar zit ’m nou net de kneep. Want een man levenslang aan zich binden, dat is bepaald geen appeltje-eitje voor de glamourdiva. Zo snel als de heren de weg naar haar slaapkamer vinden, zo snel staan ze doorgaans ook weer bij het grof vuil. Blond, donker, kort, lang, rijk of arm… Wie niet meegaat in de opgepoetste leefstijl van La Meis, die kan met een bloedgang weer uit haar luxe leventje vertrekken. Zo ook Bart Willemsen.

De filmproducer kwam, zag, versierde, had lief, maakte ruzie en kon weer terug naar zijn vrijgezellenflatje in Tilburg. De twee hebben, volgens Duitse bronnen, bonje gehad op een feestje. En het was meteen uit met de liefdespret; Bart en Sylvie zijn niet meer samen. Beiden tikten afgelopen Pasen eenzaam en alleen een eitje bij het ontbijt. De diva staat wederom met lege handen en haar immense verlangen om nog een kindje te baren, lijkt hiermee voorgoed onvervuld. Ze is al 41 jaar en dat ze geen partner heeft helpt ook niet echt bij het realiseren van haar babydroom. En dat doet pijn.

Roxeanne Hazes daarentegen kan haar geluk niet op met haar verloofde Erik en hun zoontje Fender. Sinds de twee mannen in haar leven zijn, huppelt de zangeres als een blij ei in de rondte. Juist nu ze zo ontiegelijk gelukkig is, valt het gemis van haar vader Roxeanne nog zwaarder dan voorheen. ”Ik zou zo graag een biertje willen drinken met pappa”, verzuchtte ze in een interview. Bij Femke Halsema ploppen momenteel de champagneflessen vrolijk open. Ze heeft haar huis verkocht, met een dikke vette winst. Daar waar het menig Amsterdammer niet lukt om een koper te vinden voor zijn of haar woning, bleek dit voor de burgemeester van Amsterdam een eitje te zijn

Chantal Braspenning

Hoofdredactie