Blij

Eindelijk heeft Rafael van der Vaart iemand gevonden die echt bij hem past. Een leuke en nuchtere sportmeid; die niet bang is om haar nageltjes te breken of dat haar kapsel door een zuchtje wind in de war raakt. Estavana is een verademing; lekker puur, lekker gewoon. En stapelverliefd op Rafael. Wilden haar voorgangsters Sylvie en Sabia nog wel eens een waas van mysterie om zich heen werpen, Estavana vertelt ons honderduit over haar gevoelens voor haar voetballer. ”We maken elkaar blij”, verzucht ze met een stralende glimlach. Onze fotoreportage, gemaakt op het strand van Sevilla, maakt duidelijk dat Estavana geen woord heeft gelogen. Het stelspringt samen breeduit lachend door de branding en oogt heel, héél erg blij.

Niet alleen in Sevilla, maar ook in Amsterdam hangt de liefde in de lucht. Neem het boegbeeld van Albert Heijn, Harry Piekema… De inkt van de scheidingspapieren is nog maar net droog, of hij heeft al een nieuw liefje. Met een luxe etentje wint hij het hart van zijn piepjonge minnares. Aan de blije blik in haar ogen te zien, scoort Harry dikke bonuspunten bij de jonge blom met zijn culinaire verwennerij. Als het om de liefde gaat, pakt Harry zo te zien groots uit en let hij niet meer op de kleintjes.

Wie het qua uitgaven ook nooit zo nauw nemen, zijn Yolanthe en Wesley. Tijdens een bliksembezoek aan Amsterdam rijden ze hun peperdure bolide rechtstreeks naar het luxe W Hotel. Het hotel is de nieuwe hangout voor iedereen die gezien wil worden. Je kunt er zelfs een cocktail drinken aan het zwembad op het dak. Wie Yolanthe zo ziet, hoopt maar dat ze voor een stevige lunch is gegaan. Want een blik op haar ingevallen gezichtje, doet vermoeden dat ze al enige tijd geen boterhammetje naar binnen heeft gewerkt; de brunette oogt broodmager en bleekjes. Wat is er aan de hand? Wordt de stress haar teveel? Misschien moeten Yo en Wes ook een paar dagen naar Sevilla; volgens Raf en Estavana word je daar namelijk héél blij van…

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie