Bloopers

In sommige vakken kan een misser je duur komen te staan; een fout kan een minister bijvoorbeeld dwingen tot aftreden. Maar soms kan een carrière juist een boost krijgen na een blooper. Kijk maar naar Eva Jinek; niemand kende haar nog, tot zij in 2008 ’Het Journaal’ plots een vleugje erotiek gaf door aan haar décollete te frunniken voor de uitzending. Voor draaiende camera’s worstelde Eva met de vraag of ze nu een knoopje meer of minder van haar blouse moest opendoen en imiteerde krijsend haar moeder: ’Ik zie je borsten!’ Een seconde later begon ’Het Journaal’. Sindsdien zit met name mannelijk Nederland ademloos te kijken als Eva op de buis is. Ze heeft inmiddels een eigen talkshow en een roerig liefdesleven. ’Boobie-gate’ heeft haar mateloos populair gemaakt, niet alleen op de buis, maar ook privé is ze gewild. Bram en Freek hebben hun kans gehad, maar wisten haar niet blijvend te boeien. Nu lijkt Eva te zijn gevallen voor Thijs Römer. Zij brachten de Kerst met elkaar door. ”Het was heel gezellig.”

Minder gezellig is het momenteel in Huize Van Der Vaart. Rafaels ouders hebben schoon genoeg van de 3 dames die de afgelopen jaren het hoofd van hun zoon op hol hebben gebracht. Sylvie, Sabia en Christie komen er bij Ramon en Lolita niet meer in. Ze zwaaien de deur van hun huis in Beverwijk voortaan alleen nog open voor een meisje met de juiste intenties; iemand die echt om hun zoon geeft en niet om de spotlights. Wie niets meer heeft de schijnwerpers, is soapie Gigi Ravelli. Zij keerde de showbizz uit liefde voor haar vriend de rug toe. Ze leidt een heerlijk jetset leventje; haar vriend Roger is een van de rijkste mannen van Amsterdam.

Ooit had Estelle ook haar schaapjes op het droge, dat was toen ze nog met Ruud Gullit was getrouwd. Maar ze werd verliefd op Badr Hari. Sindsdien zit ze in een vechtscheiding met Gullit. Estelle wil meer geld van Ruud en dat terwijl ze zelf in de fout ging door vreemd te gaan en de scheiding aan te vragen. Ze kan nog wat leren van Eva Jinek; die steekt tenminste de hand in eigen boezem na een uitglijer…

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie