BN’ers maken strijdlied voor Oranje Leeuwinnen

Jan Smit, André Rieu, Jack van Gelder én John de Bever! 

Jan Smit & John de Bever roepen heel Nederland op om achter onze ‘Oranje Vrouwen’ te gaan staan. Op 7 juni start in Frankrijk het Wereld Kampioenschap Voetbal Vrouwen 2019. En dat vraagt om een strijdlied. Een lied dat ons mooie Nederland samenbrengt, makkelijk mee te zingen én voelbaar strijdlustig is! Met de release van de single én videoclip van ‘Wij Zijn Nederland’ geven de nationale volksheld Jan Smit én oud-profvoetballer en volkszanger John de Bever het startsein voor de aankomende geluksperiode. Samen met André Rieu en de gouden bijdrage van Jack van Gelder moet Nederland wel Oranje kleuren!

‘Wij Zijn Nederland’ is geschreven door Jan Smit, die het nummer samen zingt met John de Bever. Extra bijzonder en krachtig is de samenwerking met André Rieu en Jack van Gelder. Voetbalvrienden ‘Smit & De Bever’ bundelen hun muzikale krachten en  voorspellen een finaleplaats voor het team van de ijzersterke Oranje Vrouwen!

Inmiddels is de videoclip ter promotie van ‘Wij Zijn Nederland’ vrijgegeven. In deze videoclip een bijzonder beeld van een muzikale én sportieve vriendschap tussen Jan Smit & John de Bever. In de videoclip ook een bijzondere rol voor André Rieu en Jack van Gelder!

* Videoclip ‘Wij Zijn Nederland’: klik hier


‘Wij Zijn Nederland’ is vanaf nu te downloaden via de bekende downloadportals. De videoclip is te zien op o.a. YouTube.