Bobbi Eden ook bij dartsafscheid Raymond van Barneveld

Na Rafael van der Vaart, Robin van Persie, cabaretière Soundos El Ahmadi heeft ook Bobbi Eden toegezegd om op 8 februari tijdens het dartsafscheid van Raymond van Barneveld de dartstrijd aan te gaan. Voor één keer wordt de Ziggo Dome deze avond omgetoverd tot Barney Dome en staat alles in het teken van de laatste wedstrijd van Raymond van Barneveld….

Na Rafael van der Vaart, Robin van Persie, cabaretière Soundos El Ahmadi heeft ook Bobbi Eden toegezegd om op 8 februari tijdens het dartsafscheid van Raymond van Barneveld de dartstrijd aan te gaan. Voor één keer wordt de Ziggo Dome deze avond omgetoverd tot Barney Dome en staat alles in het teken van de laatste wedstrijd van Raymond van Barneveld.

Naast Raymond van Barneveld worden grote darthelden als Phil Taylor, Wayne Mardle, Martin Adams, Richie Burnett en Bobby George gekoppeld aan bekende Nederlanders en op deze avond gaan zij de strijd aan in Barney’s allerlaatste dartcompetitie. Daarnaast zorgt een keur van artiesten voor diverse spectaculaire liveoptredens.