Boer Jan aan de drugs: wat vinden andere boeren?

Party belde een paar oud-deelnemers van ’Boer zoekt Vrouw’ met de vraag hoe zij naar de openbaring van boer Jan kijken, die onlangs aangaf weleens “een pilletje of een snuifje” te doen als hij naar een feestje gaat. Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig of drank en drugs een rol spelen in het agrarische leven van andere boeren.

Hieronder vast een voorproefje, de rest leest u in Party 13!

Boerin Agnes (seizoen 3, 2007): ’Niet meer verliefd kunnen worden’

”Ik zou het lastig vinden dat een mogelijk toekomstige liefdespartner soms drugs gebruikt. Na zo’n uitspraak zou er heel veel moeten veranderen, zou ik nog verder gaan met zo’n persoon. Verliefd zou ik niet meer kunnen worden. Ik heb nog nooit drugs gebruikt of geprobeerd. Rond mijn twintigste heb ik een sigaret gerookt, waarna ik het gevoel had dat ik twintig biertjes had gedronken. Nee, geen joint: ik werd al helemaal raar van een gewone sigaret. Vroeger nam ik weleens biertjes, maar sinds ik moeder ben van drie kinderen, drink ik weinig alcohol.”

Gerelateerde artikelen