Bonje met de buren…

Je kunt veel zeggen over Patricia Paay, maar saai is ze zeker niet. Wie op zoek is naar een beetje reuring in het leven, is bij de kleine diva aan het juiste adres. Paays buurman heeft dit inmiddels ook ondervonden. Samen begonnen ze vol enthousiasme aan een lucratief projectje:
panty’s verkopen. Het zou een megasucces worden en samen zouden de buurtjes de kassa eens flink laten rammelen, zo klonk het overmoedig. Helaas zit de klad er nu al in; Paay heeft kort na de start van hun bedrijfje al voor een flinke ophaal in de pantyhandel gezorgd. Patries is namelijk niet tevreden over de inkomsten. Ze wil geld zien van haar buurman, heel veel geld, desnoods via de rechter. ”Wat een
domme actie van Patricia”, klaagt de buurman tegen onze verslaggever.

En als we het dan toch over domme acties hebben, dan komen we al snel terecht bij de familie Hazes. Allemensen, wat een zonde dat Rox en haar broertje Dré nog steeds bonje hebben. Wat kan er nou zo onverteerbaar zijn dat die twee er maar niet overheen kunnen stappen? Is er dan niemand die als vredesduif kan optreden en broer, zus en hun moeder weer samen kan brengen? Voorlopig lijkt een verzoening heel ver weg als we Roxeanne mogen geloven.

Wie ook niet zomaar over haartrots en principes stapt, blijkt Truus van Gaal te zijn. Bartina Koeman en Truus zijn buren in Portugal, maar spreken vanwege een akkefietje al 12 jaar geen woord meer met elkaar. Bartina vindt het na al die jaren welletjes geweest en zou het liefste de ruzie bijleggen. ”Maar Truus doet of ik niet besta”, verzucht de voetbalvrouw. Bartina’s droom om weer eens gezellig te buurten bij de Van Gaaltjes lijkt hiermee vervlogen. Een verzoening met Bartina? Truus van Gaal eet nog liever haar panty op!

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie