Bont en blauw

Johnny de Mol gaat tegenwoordig als een braverik door het leven. Hij is getrouwd en heeft een zoon; geen gekkigheid meer voor Johnny. Het losbandige leventje dat hij vroeger leidde, als we de verhalen mogen geloven, ligt achter hem. De tijd van drank en vrouwen, dat is voorbij. Al plaagt zijn beste vriend hem maar wat graag met zijn wilde verleden… Ten overstaande van een volle zaal stipt zijn boezemvriend Ruben nog maar eens aan hoe bont Johnny het vroeger soms maakte. De woorden ’zuipen en snuiven’ komen ook nog uit de mond van zijn loslippige maatje gerold. Gelukkig kan Johnny veel hebben van zijn vriend en weet de presentator met een grap en een grol de lachers op zijn hand te krijgen. Of hij ooit drugs heeft gebruikt? Dat laat Johnny lekker in het midden. Hij kent het klappen van de showbizz-zweep inmiddels wel, Johnny weet wanneer hij wel en niet moet praten…

Ook koningin Máxima weet haar diepste zielenroerselen altijd goed te verbergen. In de wereld van blauw bloed is het nou eenmaal niet gebruikelijk om lief en leed met het volk te delen. Maar als het om de liefde voor haar man gaat, dan kan ook Máxima haar gevoelens niet verstoppen. Na al die jaren is ze zichtbaar nog altijd stapelgek op Willem-Alexander. En dat is mooi om te zien.

Wie Sieneke en John de Bever op pagina 8 op hun sleetje zien zitten, zou niet denken dat ze aan een ramp zijn ontsnapt. De schrik zit er nog altijd goed in bij Sieneke en haar collega. Tijdens een sleetocht in het prachtige Oostenrijk ging het plots helemaal mis… De twee verloren de controle over hun sleetje en dreigden regelrecht het ravijn in te storten. John beeft nog na als hij zijn hart lucht bij onze verslaggever: ”We gingen zo hard, ik werd er bang van. Ik heb echt de dood in de ogen gekeken.” Gelukkig wisten de twee zichzelf op het nippertje in veiligheid te brengen. De schade? John: ”Ik ben bont en blauw.”

Chantal Braspenning

Hoofdredactie