Gordon en Gerard Joling

Boze BN-ers

Zodra het lampje van de camera aangaat, laten de sterren doorgaans een poeslieve glimlach zien. Maar schijn bedriegt. Want zodra de lichten doven blijken onze BN’ers vaak lang zo lief niet te zijn als ze doen voorkomen. Sommigen kunnen zich zelfs niet meer beheersen als de camera op hun gericht staat en tonen zonder schaamte hun scherpe kantjes. Bij ’The Voice of Holland’ gaat het er bijvoorbeeld hard aan toe. De coaches vliegen elkaar geregeld in de haren. Vooral Anouk kan bot uit de hoek komen en laat zonder gêne zien en horen dat er met haar niet te sollen valt. Collega Jan Smit moet het vaak ontgelden; Anouk haalt geregeld naar hem uit. Hun ’The Voice’-ruzies zouden het gevolg zijn van een oude vete. Jan Smit heeft Anouk ooit diep beledigd. Volgens insiders heeft zij hem dit nooit vergeven. De rockster lijkt nu wraak te nemen door de sympathieke Volendammer geregeld voor een miljoenenpubliek in zijn hemd te zetten.

Ook Gerard Joling en Gordon Heuckeroth staan weer ouderwets op voet van oorlog met elkaar. De onbedaarlijke lachsalvo’s, waar we zo van genoten in ’Joling & Gordon Over De Vloer’, zijn helaas verleden tijd. De divo’s maken publie-kelijk gehakt van elkaar, en dat gaat er niet altijd even stijlvol aan toe. Goor ligt overigens niet alleen overhoop met Joling, ook het bloed van Albert Verlinde zou hij wel kunnen drinken. Dat Albert zijn goede intenties om een hondje in huis te nemen in twijfel trok, is goed fout gevallen bij Goor. ”Sodemieter op man”, brieste de trotse eigenaar van viervoeter Toto. Dat deze hondenruzie nog een staartje krijgt, is duidelijk. De kritiek op Gordon is immers niet mals; iets wat hem nog woedender maakt.

Ook John de Bever staat op ontploffen. Boeven hebben zijn peperdure auto vernield. Met een schade van 7000 euro was die lach toch echt even ver te zoeken op Johns gezicht… ”De wereld wordt steeds brutaler en gekker”, stelt de zanger boos…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur