Bridget Maasland Insta

Bridget Maasland wil geen man die voor de televisie-Bridget gaat

Aan haar laatste break-up heeft Bridget Maasland (46) weinig ruchtbaarheid gegeven. In gesprek met ‘Grazia’ vertelt ze waarom de relatie met Christian stukliep en waar ze wél naar op zoek is in de liefde.

Er is naar eigen zeggen ‘niks bijzonders’ gebeurd tussen Christian en haar. “Wij waren aan het daten en toen kwamen we erachter dat we dat toch maar niet meer moesten doen.” Dat is niet zomaar, want Bridget hint erop dat zijn intenties niet zuiver waren. Hij bleek geen relatiemateriaal. “Ik begreep dat ik niet de enige was. En dat hij vooral mijn werk interessant vond, en wie ik dan misschien ben in andermans ogen. Daar zit ik niet op te wachten.” 

Sinds haar relatie met André Hazes in november 2019 is er veel aandacht voor Bridgets liefdesleven. Al zal ze nu niet zo snel weer te koop lopen met een nieuwe liefde. “Omdat ik, zeker na vorig jaar, ook graag dingen lekker voor mezelf hou. Ik ga niet zomaar meer van de daken schreeuwen wat ik privé aan het doen ben. Als ik wel iets vertel, dan doe ik dat bewust.”

En de ware? Die moet ze nog tegen het lijf lopen. “Ik wil iemand die voor mij gaat, Bridget. De ware ik. Niet Bridget van de televisie”, aldus de presentatrice, die naar eigen zeggen niet verliefd is op het moment. “Komt goed uit, want ik ben nogal druk.”

foto: Instagram

Gerelateerde artikelen