Britt Dekker in groot verdriet

De vader van Britt Dekker is onverwachts overleden. “Ik ga je zo missen, ik ben nog nooit zo verdrietig geweest als nu”, schrijft de realityster geëmotioneerd op haar Instagram.

De dood van haar vader komt als een enorme klap voor Britt. Ze kan de dood van haar vader maar moeilijk bevatten. “De Afrikaanse reis die we zouden maken is iets anders gelopen dan verwacht. Gisteren hoorde ik net voor de douane dat mijn vader gevallen was op zijn werk met zijn hoofd op iets en naar het ziekenhuis moest. Na 24 uur lang hopen heeft hij dit uiteindelijk niet mogen overleven, en zijn we onze beste mattie en vader kwijt. Dit kan toch gewoon niet waar zijn.”

Groot verdriet Britt is kapot van verdriet door het plotselinge overlijden van haar vader. “Pap, ik hoop dat we elkaar in een volgend leven weer zien, want hoe kan ik nou zonder jouw humor, jouw taarten op mijn verjaardag, gewoon alles was leuk met jou, je bent een topper voor altijd. Ga je zo missen. Ik ben nog nooit zo verdrietig geweest als nu, was je maar niet gevallen en kon je maar terug komen hou zoveel van je.”

bron: RTL Boulevard

Britt Dekker

Foto: Instagram

Gerelateerde artikelen