Buddy Vedder Insta

Buddy Vedder liep Justin Timberlake mis door corona

Buddy Vedder is vanaf deze week te horen als de stem van Knoest in de film Trolls World Tour. Daarmee neemt hij de Nederlandstalige honneurs waar voor Justin Timberlake, die het personage in de originele film heeft ingesproken. Van een ontmoeting met de Amerikaanse zanger mocht het vanwege het coronavirus niet komen, vertelt de acteur in De Telegraaf.

Buddy zou Justin in Londen ontmoeten, maar dat moest op het laatste moment afgelast worden vanwege de crisis. „Daar baalde ik natuurlijk enorm van, want Justin is voor mij een held. Überhaupt om hem te ontmoeten was al vet geweest, laat staan hem in real life om tips te kunnen vragen. Hopelijk komt er nog een derde deel. Dit zijn de krenten uit de pap.”

De acteur neemt de stem over van Waylon. Zijn collega Sharon Doorson was ook in de eerste Trolls-film de Nederlandstalige stem van Poppy, en ontmoette toen haar Amerikaanse evenknie Anna Kendrick én Justin Timberlake. De zangeres geniet van haar stemmenrol, maar ziet zichzelf nog niet de overstap naar de acteerwereld maken. “Of mijn acteerambities zijn aangewakkerd? Ik heb weleens auditie gedaan, maar daar ben ik zo slecht in. Als ik het podium opstap, kan ik een knop omzetten. Met acteren voel ik me naakt. Wie weet valt over een paar jaar het kwartje, maar voorlopig blijf ik zingen.”

bron: RTL Boulevard / foto: Instagram