Buikje

Niets zo veranderlijk als een mens, zeker niet als je Christina Curry heet. Haar eerste schreden op het liefdespad zette ze ooit met een vriendje, maar de laatste jaren was ze uitsluitend nog van de vrouwenliefde. Christina hopte vrolijk van de ene dame naar de andere, maar kon haar rust blijkbaar bij geen van allen vinden. Ook haar laatste relatie met een sportvrouw is op niets uitgelopen. Chrissy is weer single en zou op zoek zijn naar een man dit keer. Ze heeft haar buik vol van de dames.

Over buikjes gesproken… Wij troffen deze week Dré Hazes met zijn zwangere vriendin in Den Haag. Het stel had net heerlijk getafeld met vrienden en ging huiswaarts toen onze fotograaf
hen spotte. Liefdevol liefkoosde Dré het bollende buikje van zijn vriendin. De jonge zanger kan zijn geluk niet op dat hij dit jaar zijn eerste kindje krijgt. Als het aan de vriendin van Emile
Ratelband ligt, zal zij binnenkort ook haar eerste kind op de wereld zetten. Het is een grote droom van Linda Snel (25) om zwanger te raken van haar partner Emile Ratelband. Waarom ze een baby wil van de man die 42 jaar ouder is en al 7 kinderen heeft, vertelt ze ons in een openhartig interview. De blonde lerares zit er niet mee dat veel mensen kritiek hebben op haar relatie met de 67-jarige positiviteitsgoeroe. ”Ik heb altijd een voorkeur gehad voor oudere mannen. Ik hou gewoon van Emile en wil een kind van hem”, zwijmelt ze tegen onze verslaggever.

Wie ook nog altijd in katzwijm valt voor zijn geliefde, is Lee Towers. De Rotterdam noemt zijn Laura ook na 45 jaar relatie nog steeds een lot uit de loterij. Voor niets of niemand zal hij haar ooit verlaten. Niet dat het leven van Laura en Lee altijd over rozen is gegaan, ook zij kenden tegenslag. Maar zij renden niet weg voor problemen, hebben gevochten voor elkaar. Na al die jaren zijn Lee en Laura nog altijd twee handen op één buik.

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie