Carlo & Herald: 12,5 jaar verliefd

Eerder dit jaar, op 27 juni om precies te zijn, was het 12,5 jaar geleden dat Carlo Boszhard viel voor Herald Adolfs. Toen de ’Married At First Sight’-presentator met zijn vriend begon te daten, waren de mannen geen vreemden van elkaar. Voordat de vonk oversprong, kreeg Carlo regelmatig een belletje van Herald, die destijds bij ’Shownieuws’ werkte. Carlo had Herald daarvoor ook al eens in de stad gezien. ”Ik vond het een leuke jongen en heb hem toen een drankje aangeboden”, aldus Carlo in ’KEURantaine’ van Eddy Keur.

Uiteindelijk vroeg Carlo aan Herald of hij een hapje wilde eten. Na twee keer ’nee’ te hebben gezegd, stemde Herald de derde keer toe. Van een romantisch diner is overigens nooit iets terechtgekomen. Carlo besloot met Herald op 27 december 2007 een ijsje te gaan eten. Dit bleek een schot in de roos. Herald is daarna niet meer uit Carlos leven weggegaan. Voor Herald is Carlo het meest aantrekkelijk als hij een stoppelbaard heeft en een joggingbroek draagt.

Een minder blij gevoel, zo liet hij eens optekenen, krijgt Herald van Carlo´s slordigheid. In een interview: ”Theekopjes blijven op het nachtkastje staan, kleren liggen naast het bed. Eén keer per jaar krijgt hij een drift over zich heen en ruimt hij alles op.”