Carrièreswitch voor Hans Klok

Nu Hans Klok voorlopig weer in Nederland woont omdat zijn eigen show in Las Vegas door de coronacrisis niet opgevoerd kan worden, zit hij zeker niet stil. Hij zit vol met nieuwe plannen, zo vertelt hij donderdagavond in Shownieuws.

De illusionist maakt een ware carrièreswitch, want hij wil als een soort tv-maker aan de slag gaan. In de video hierboven zie je het gesprek met Hans.

Hans is sinds november weer teruggekeerd naar Nederland, maar benadrukte al eerder dat het nog altijd een voorlopige terugkeer is uit Amerika. Zijn investeerder Marcel Boekhoorn blijft hem steunen als hij weer terug wil. Het was de bedoeling dat hij tien jaar lang in Vegas zou blijven, waar hij zes shows per week zou geven in hotel Excalibur.

Voor Hans waren eerder dit jaar de druiven extra zuur omdat hij net publiciteit begon te krijgen op de Amerikaanse televisie. Zo was hij op 13 maart, twee dagen voor alle theaters dicht gingen, te gast in de talkshow van Ellen DeGeneres. Dat beviel zo goed, dat hij direct kreeg te horen dat hij vaker terug mocht keren.

“Het hele optreden duurde vijf minuten maar we kregen meteen een vrijbrief van: ‘als je nog een leuke act hebt…’ Ik wilde heel graag met Ellen zelf een act doen. Ik had al helemaal bedacht dat ik een soort huis-magician kon worden van Ellen DeGeneres.”

bron: Shownieuws

Gerelateerde artikelen