Chimène van Oosterhout wil geen foute mannen meer

0

Bij Veronica was ze een van de laatste echte omroepsters op tv. Toen dat beroep uitstierf, legde Chimène van Oosterhout (54) zich toe op acteren en presenteren. Party bezocht de op Curaçao geboren knapperd bij haar grote liefde Felliway. ”Mijn paard betekent heel veel voor me.” In Party 3, die nu overal volop verkrijgbaar is, het hele interview met Chimène en foto’s met haar trouwe paard. Hieronder alvast een voorproefje.

We hebben je een tijdje niet gesproken Chimène, hoe gaat het met je?

”Dat is inderdaad alweer een tijdje geleden. Nou, leuk dat jullie het vragen. Ik ben yogalerares geworden en ontwikkel zelf programma’s om mensen te helpen. Mijn studie psychologie komt daar bij van pas. Daarnaast ben ik al een tijdje bezig een boek te schrijven. Of het een echte biografie is, durf ik niet zo te stellen. Het gaat wel over mezelf en wat ik in het leven meemaak of heb meegemaakt. Ik probeer met humor de hindernissen van het leven te bekijken. Ik heb aardig wat bagage. Ik noem het geen ellende, liever uitdagingen. Ik heb behoorlijk wat heftige dingen meegemaakt, die ik in mijn boek voor het eerst zal onthullen. Omdat ik zie dat steeds meer vrouwen met die issues te maken krijgen. Ik kan gelukkig zeggen dat ik het heb overleefd, want zo ernstig was het wel. Mijn streven is dat het boek komende zomer in de winkels ligt. En dan maak ik vanaf nu deel uit van LUV’. Ze hebben me hiervoor gevraagd nadat Ria Thielsch de groep verlaten heeft. Ik ben dus met van alles bezig. Bijna alles gaat goed met me.”

Als je dat op die manier zegt, kun je de volgende vraag wel raden.

”Wat er minder goed gaat? Ik zal proberen het onder woorden te brengen. Ik merk heel erg dat we met z’n allen in een transformatietijd zitten. Ik zie dat niet alleen bij mezelf, maar vrijwel iedereen om me heen worstelt daarmee. De sterren staan al een tijdje een beetje vreemd. Wat er op dit moment gaande is, is dat iedereen wat ’in de warrie’ raakt door de snelheid van het leven en door de dingen die er om ons heen gebeuren. Ik zie om me heen dat de mensen die goed in het leven staan en daar graag wat meer uit willen halen, allemaal voor uitdagingen komen te staan. Zowel positief als negatief.”

Share.