Chimène verbaast zich over onfatsoenlijk tv-aanbod

Luv’-zangeres Chimène van Oosterhout verkiest een avondje Netflix boven het kijken van nu populaire tv-programma’s als ’Beste Zangers’, ’Expeditie Robinson’ en ’Ik Hou Van Holland’. Op Netflix heeft de 55-jarige entertainster meerdere series waar ze veel plezier aan beleeft, van ’Pablo Escobar, ‘El Patrón Del Mal’ en ’Prison Break’ tot aan ’House of Cards’ en ’Peaky Blinders’.

De oud-omroepster van de TROS en Veronica vindt de tv-wereld anders dan vroeger. Er lijken haast geen fatsoensnormen meer te bestaan, iets waar Chimène door haar zestienjarige zoon Lyam is achtergekomen. Hij geniet namelijk van het spraakmakende programma ’Ex On The Beach’ en ’Temptation Island’. ”Ik denk dan van: hoe bestaat het? Daarna vraag ik mij meteen af of het misschien aan mij ligt, ik een oud wijf ben geworden. Dat ’Adam Zkt. Eva VIPS’, waar RTL 5 mij in het verleden voor gevraagd heeft, is ook al zoiets aparts.”

Gerelateerde artikelen