christina-curry

Christina Curry heeft een nieuwe liefde

Christina Curry (30) heeft een nieuwe liefde. Er gingen al een tijdje geruchten dat de relatie tussen haar en haar vriendin Shenta voorbij was, wat nu is bevestigd door Curry zelf. De dochter van Patricia Paay deelt een kiekje op Instagram van haar en haar nieuwe lover. Het viel mensen al een tijdje op dat…

Christina Curry (30) heeft een nieuwe liefde. Er gingen al een tijdje geruchten dat de relatie tussen haar en haar vriendin Shenta voorbij was, wat nu is bevestigd door Curry zelf. De dochter van Patricia Paay deelt een kiekje op Instagram van haar en haar nieuwe lover.

Het viel mensen al een tijdje op dat Christina niet meer regelmatig een foto van haar en Shenta op Instagram deelde en ook bleek dat ze elkaar niet meer volgden en alle foto’s van elkaar verwijderd hadden. Inmiddels is duidelijk geworden waarom: Christina heeft een relatie met iemand genaamd Curi, zo deelt ze via Instagram.

Op de foto zie je de twee elkaar zoenen, met het bijschrift ‘5 jaar bevriend en nu zijn we hier’.

Christina heeft eerder relaties gehad met Shenta Ignacio, voormalig FC Twente-voetbalster Lisa Bosveld en Raven van Dorst. Op Twitter maakte ze in 2013 bekend dat ze biseksueel is. ‘Ik word verliefd op een mens, maakt niet uit of het een man of vrouw is. Ik schaam me nergens voor, alleen maar dat dit als stunt wordt behandeld’, aldus Christina.

Beeld: Instagram