Claudia de Breij: thuis niet zo heel grappig…

In haar column in de ’VARAgids’ legde Claudia de Breij onlangs uit dat ze thuis bij haar vrouw Jessica niet zo humoristisch is als op de bühne. ”Thuis maak ik over het algemeen heel slechte grappen. Alles wat een beetje niveau heeft, bewaar ik voor een betalend publiek, maar nu ik dat al zo lang moet missen is het een drama. ’Geef die vrouw een podium’, roept mijn geliefde vaak, gespeeld radeloos. Het is haar eigen schuld. Zij moet namelijk – ondanks zichzelf – altijd lachen om mijn verschrikkelijke woordspelingen. Ik zei een keer, zomaar, tijdens het uitruimen van de vaatwasser, toen we weer eens uitwisselden hoe kláár we met alles waren en hoe sáái het leven tegenwoordig was: ’We zijn pandemoe.’ Dat zei ik, om daarna geschrokken mijn mond te spoelen en de zaak zo snel mogelijk te vergeten.”

foto: Instagram