Claudia’s slimme zoontje 

Bing, het zoontje van Claudia de Breij maakte je niet zomaar wat wijs. Soms geeft hij aan dat hij geen zin heeft in school. “En als ik er eenmaal ben, vind ik het óók niet leuk”, voegt hij er dan snel aan toe.

Mamma Claudia gebruikte dat zinnetje altijd om hem op het hart te drukken dat het vast wel leuk zo worden als hij er eenmaal was. Maar dat werkt dus inmiddels ook niet meer. Slim joch toch? En doordat hij naar school gaat, wordt geheid nóg slimmer!

Claudia de Breij zet haar kinderen overigens liever niet herkenbaar op Instagram. Ze zei daarover: “Ze mogen pas met hun hoofd op Instagram als ze zelf oud genoeg zijn om te besluiten of dat een goed idee is. Ze vinden mij stom en veel te streng, want zelf lijkt het ze juist wel cool, maar daarom post ik nooit hoe knap ze zijn.”

Claudia kreeg haar zoon Bing samen met haar vorige vrouw Conny, van wie ze in 2011 na dertien jaar huwelijk ging scheiden. Claudia is inmiddels al acht jaar  samen met haar echtgenote Jessica, die reeds moeder was van zoontje Brooklyn.

Claudia de Breij zoontjes

Foto’s: Instagram

Gerelateerde artikelen