De liefde druipt er vanaf bij Chantal & Marco…

Kijk eens hoe teder en liefdevol Chantal Janzen en Marco Geeratz elkaar koesteren als ze zich even onbespied wanen. Hun oudste zoon James (10) zit op school, baby Bobby is lekker aan het spelen met de oppas. Het koppel neemt op de hoek van de straat afscheid om naar het werk te gaan. Dat laatste…

Kijk eens hoe teder en liefdevol Chantal Janzen en Marco Geeratz elkaar koesteren als ze zich even onbespied wanen. Hun oudste zoon James (10) zit op school, baby Bobby is lekker aan het spelen met de oppas. Het koppel neemt op de hoek van de straat afscheid om naar het werk te gaan. Dat laatste moment van samenzijn is intiem en schattig.

Lichaamstaaldeskundige Michiel Andreae heeft voor ons de foto’s bestudeerd en vertelt in Party 8 interessante dingen over de manier waarop Chantal en Marco hier met elkaar omgaan. Een voorproefje:

Chantal Janzen (2a)

Voetjes ”Met onze lichaamstaal communiceren we wat we voelen. We doen dit onbewust en soms ongewild. Op de foto’s van Chantal Janzen en haar partner is een aantal interessante dingen te zien. Kijk bijvoorbeeld eens naar de stand van de voeten. We draaien onze voeten in de richting die we op willen gaan, of naar de persoon die wij op dat moment het belangrijkst achten. Op de foto’s is te zien hoe Chantal met beide voeten naar haar partner gedraaid staat. Marco staat met zijn voeten echter van haar af: voor hem is het tijd om te vertrekken. Hij draait zich echter toch eventjes met zijn voeten naar haar toe . Even later draait hij zich weer af.”