Caroloina Dijkhuizen Insta

De onbezorgde jeugd van Carolina Dijkhuizen

Onbezorgde jeugd

“Oorspronkelijk komen mijn ouders uit Den Haag, maar mijn vader kreeg werk in het Groningse Veendam”, zo vertelde musicalster Carolina Dijkhuizen eens aan Party. “Vandaar dat ik daar ben opgegroeid; ik heb er een onbezorgde jeugd gehad. Ik fietste alleen naar school en als het sneeuwde, bracht mijn moeder ons met de slee. Ik woon nu in Amsterdam, dat moet wel voor mijn werk. Maar ik zie wel dat het er hier heel anders aan toegaat. Ik ben eigenlijk een Zuid-Amerikaanse Groningse en vanwege mijn noordelijke achtergrond ben ik vrij nuchter. Mijn ouders brachten me kleine dingetjes bij die met fatsoen te maken hebben. Na je optreden bedank je de mensen van het geluid even, dat soort dingen. Als ik ’s nachts laat thuiskwam na een optreden met de musical ‘The Lion King’, moest ik nog steeds zelf de hond uitlaten, mijn eigen afwas doen en mijn kamer opruimen. Hou het simpel, doe normaal”, zo klinkt de mooie boodschap van deze frisse verschijning.

Foto: Instagram