Tijl Beckand Insta

De rapen zijn gaar bij Tijl Beckand

Tijl Beckand maakte eerder dit weekend bekend het coronavirus te hebben en hij blijkt niet de enige te zijn. Ook zijn vriendin heeft het inmiddels te pakken…

Dit vertelt de presentator in RTL Boulevard via een liveverbinding. “Ik zie er al iets beter uit, geloof ik, maar het is wel een mokerslag,” zegt Tijl. “Ik heb natuurlijk weleens griep gehad. Maar net als met een hit, dan weet je dat het een hit is. Dat is met deze griep ook. Dit is een aparte.”

Als Eddy Zoey, de Boulevard-host van dienst, vraagt of zijn vriendin het ook heeft, blijkt het antwoord helaas ja. “Mijn vriendin heeft het sinds vandaag ook, dus we hebben het samen. Dat is niet ideaal. Ik heb een beetje voorsprong, ik werd dinsdagnacht op woensdagochtend ziek. En ik ben woensdag en donderdag totaal van de kaart geweest. Echt ijlen en ellende en baden in het zweet.”

Gelukkig lijkt het ergste voor Tijl achter de rug. “Ik ben aan de beterende hand. Mijn ega op dit moment niet. Maar we slepen ons er samen doorheen!”

Quarantaine TV

Tijl Beckand liet in de nieuwste aflevering van Quarantaine TV,dat hij samen met zijn Lama-collega’s Ruben van der Meer en Ruben Nicolai maakt, weten dat hij waarschijnlijk besmet is met het coronavirus…

In de video die zaterdag online kwam, vertelde de presentator dat hij momenteel koorts heeft en ‘s nachts badend in zweet wakker wordt. Ook hij wil aan Nederland laten zien dat het niet zomaar een virus is. “Woensdagochtend begon het. En het gaat supersnel. In een uur weet je hoe laat het is en vanaf dat moment heb ik eigenlijk alleen maar geslapen”, aldus een zieke Tijl.

Zijn Lama-vrienden Ruben van der Meer en Ruben Nicolai vroegen zich af hoe Tijl, zonder getest te zijn, zo zeker is van zijn zaak. “Alle symptomen die ik heb, daarvan zei de dokter volmondig ja.”, aldus Tijl. Maar ook liet hij weten dat hij natuurlijk niet met 100% zeker kan zeggen dat hij inderdaad geveld is door het wereldwijd uitgebroken longvirus.

bron: RTL Boulevard