De tattoo van Glennis…

Glennis Grace vertelt ons over haar nieuwste tatoeage, de tekst Have no fear op haar sleutelbeen: “Naarmate je ouder wordt, moet je bepaalde angsten loslaten. Wat mijn carrière betreft, heb ik gemerkt dat ik best dingen alleen kan doen, zoals het maken van mijn eigen album. Ik ben niet meer bang om te falen of wat dan ook. Het is best moeilijk om dingen los te laten die je gewend bent. Iedereen heeft angsten, maar het is de kunst om die op een gegeven moment te laten varen. Natuurlijk ben ik nog altijd hartstikke bezorgd om mijn zoontje, hij is mijn alles. Maar over twee jaar gaat hij naar de middelbare, dan moet ik ook een hele hoop angsten van me af zetten. Ik wil het als artiest uitdragen dat je moet proberen om je angsten opzij te zetten; het motto op mijn sleutelbeen is deel van mijn leven geworden.”

glennis-grace-tattoo-instagram

Foto: Instagram Glennis Grace

Gerelateerde artikelen