Boer Aad

De zomer van boer Aad uit ‘Boer Zoekt Vrouw’

Boer Aad Dobbe (56) laat weten dat zijn perfecte zomerdag ’s morgens al heel vroeg start. Na zijn ontbijt begint de voormalig ‘Boer zoekt Vrouw’-deelnemer met zijn werk als bloementeler. In deze tijd van het jaar wordt Aad op het land door alle kleuren van de regenboog omringd. De bloemen die in juli geoogst worden, zijn in het geval van de bekende agrariër onder andere achilleas en distels.

Als Aad niet aan het werk is, dan houdt hij ervan om met zijn vriendin uitstapjes te maken. Ingrid van den Heuvel is sinds het voorjaar van 2013 met Aad samen. De inwoner van Noordwijkerhout was begin mei van plan om met zijn geliefde een weekje naar Frankrijk te gaan. Aad: “Om Herman Piet te bezoeken, die in het verleden aan ‘Boer zoekt Vrouw Internationaal’ meedeed. Door corona viel dat in het water.”

Om de rest van het jaar niet alleen maar aan huis gekluisterd te zijn, hebben Aad en Ingrid een aantal tripjes op de planning staan. “Het leven is zo kort. Ingrid en ik proberen daarom zoveel mogelijk uit iedere dag te halen”, aldus Aad.